Bryne med sterk seier over AaFK

2-0 SEIER mot AalesundBryne påførte Aalesund sitt første hjemmetap for sesongen, vi er igjen á poeng med Bodø/Glimt og henger med i opprykkskampen.

Bryne viste god lagmoral da de sto mot det massive presset fra Aalesund i andre omgang.

Kamprapport »

Men det var Bryne som åpnet kampen best og ble etter fem minutter belønnet med det høye presset de hadde satt. Kai-Ove Stokkeland brøt på midtbanen, serverer den til Håvard Sakariassen, som ser at Aalesunds keeper var feilplassert etter å ha sklidd. En spiss av Sakariassens kaliber er sikker og skyter ballen i mål.

Også i andre omgang er Kai-Ove i sentrum da han er med opp på en overgang, og han styrer inn det perfekte innlegget fra Jørn Hagen bak målvakten til Aalesund.

Brynes keeper Roger Eskeland kom også i fokus da han brakk høyre leggbein i duell med AaFKs Dedé Anderson. Dermed må han se resten av sesongen fra sidelinjen, og unggutten Bernhard Nyheim vil bli Brynes sisteskanse. Forøvrig gjorde Bernhard et veldig godt innhopp over var sterkt delaktig i at det ble trepoeng med hjem til Jæren.

Det må også tas med at Aalesund hadde mye av banespillet i 2. omgang og presset stadig på mot Bryne-målet. Men forsvaret stod som en mur og holdt stand mot presset.

Neste helg kommer Sogndal på besøk, og Bodø/Glimt møter Aalesund. Vi har teoretisk fortsatt muligheten for den siste direkte opprykksplassen, folkens møt opp og hei laget frem mot seier søndag førstkommende!!