¨Det var enkelt å takke ja til Bryne¨

Olivier Rotihaug kom til Bryne fra Florø nå i vinter. Backen signerte en to års-kontrakt.

Da tilbudet kom fra Bryne var ikke Rotihaug i tvil om å signere.

– Det var et veldig enkelt valg når tilbudet kom. Det var veldig proffesjonelt på mange måter. Spillertroppen er fin og klubben har mange flotte tradisjoner.

Rotihaug beskriver seg som en spiller med hurtighet og god løpskapasitet, det passer godt inn i systemet til Jan-Halvor Halvorsen. Rotihaug følte seg fort som en av guttene.

– De første øktene med nye lagkameratene har vært bra. Når jeg var på prøvespill så ble jeg veldig godt tatt i mot og følte meg som en del av laget allerede da.

Rotihaug sier som alle de andre B-gjengen har snakket med. Bryne skal kjempe i toppen. Backen synes det Bryne skiller seg ut ifht til for eksempel Florø som han kom fra.

– Bryne er mer profesjonelt og har bedre fasiliteter. Men jeg har gode øyeblikk fra Florø bla opprykk til OBOS-ligaen, dette håper jeg og få oppleve her på Jæren avslutter sogndølen.

Annonse

heiseoppdrag eller transport

Herredsvela Transport

Herredsvela Transport er blant dei største kranbil aktørane i Rogaland. Vi har i dag ca. 25 ansatte og har tilholdssted på det gamle Statoil-bygget på Varhaug. Du finner våre kranbiler på dei fleste anlegg i Rogaland hvor vi for det meste leverer byggvarer fra ulike grossister.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar