Hva bør vi gjøre?

Nå tar jeg meg litt tid til å lufte mine tanker med alle her.
B-gjengen har et problem som vi må løse slik at flest mulig vil kunne bli fornøyde.

Problemet er dette kravet som NFF har sendt til Bryne FK om antall ståplasser på Bryne Stadion. Dette antallet er pr. i dag 661 stk som kan stå på storestå.

Dette problemet skaper ikke bare hodebry for Bryne FK, men også hos meg. Tanken mine har gått igjennom hodet mitt flere ganger daglig siden mandag.

Hva skjer med B-Gjengen om Bryne FK ikke får dispensasjon fra NFF om å slippe inn mer en 661 stk på storestå.

Om Bryne FK ikke får dispensasjon vil Bryne ha 2 valg:

  • Sette opp seter på store stå for å få lov til og slippe inn mer en ca 3300 stk på stadion
  • Eller ikke gå for seter, og bare slippe inn 661 stk betalende på storestå

Hva vil da skje med B-Gjengen om Bryne FK går for et av disse valgen. Nå skal du høre:

det sto 4 mann og sang

– Om Bryne setter opp seter på storestå må vi flytte til ståtribunen ved sittetribunen. Det kan ikke settes opp seter rundt oss, for da vil ikke de som sitter kunne se noe ting pga vi står.
– Om Bryne FK velger å ha en kapasitet på 661 på storestå, vil disse bli spredt over hele storestå og supporterklubben vil aldri oppnå en intimitet som en supporterklubb trenger for å få et bra trøkk på stadion. Det vil bli mer som ”det sto 4 mann og sang”

Får ikke klubben dispensasjon vil jeg si at Supporterklubben ikke har noen valg, da både må og bør vi flytte over til stå tribunen ved sittetribunen.

Hva mener du?

Om vi nå skulle få dispensasjon for denne saken og vi skulle rykke opp i år, så har vi det samme problemet igjen neste år, men med en vesentlig forskjell. Vi vil aldri få dispensasjon. Det har andre klubber fått erfart. F. eks Brann, Fredrikstad og Start.

Jeg har tatt kontakt med NSA Norsk supporterallianse for faglig hjelp om denne saken. Jeg vil ha noen fra utsiden til og si hva de mener om hva som er best i denne saken. Men vi må og høre på hva medlemmene våre mener.

Dette blir en vanskelig sak, og det jeg foreslår nå er at vi står på ståtribunen under taket ved sittetribunen i disse 2 kommende treningskampene som går på stadion og finner ut hva vi vil og bør gjør etter dette.
Det blir en litt lettere sak og vurdere så lenge vi vet hva vi har å velge mellom.

Gå inn på forumet og si din mening.

_________________
Mvh.
Leif-Tore Mellemstrand
Leder / Pressetalsmann
Bryne Supporterklubb, B-Gjengen

Annonse

husk tannpuss!

Tannlegene

Vår praksis er en allmenpraksis der de aller fleste typer behandling blir utført. Dette omfatter fyllingsterapi, krone, bro og protesebehandling. Vi utfører også implantatbehandling.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar