Jaakko Nyberg scoret to

Bryne klarte å dra i land et uavgjort resultat mot FK Haugesund. Jaakko Nyberg åpnet med scoring allerede etter seks minutter, det var en suser som gikk rett i krysset og helt utagbart for Haugesunds keeper. Etter dette kom gjestene mere og mere inn i kampen og Mickael Antonie Curier utligner rett før pause.

I andre omgang er det gjestene som styrer det meste, og Fabiano Kristiansen fosser fram på høyresiden etter 57 minutter og slår inn foran mål. Det knallharde innlegget går via en Bryneforsvarer og i mål. I det 70 minutt får Mickeal Antonie Cutirer igjen ballen og dundrer den i mål, det ser nå ut som om det blir en enkel seier for gjestene.

Kamprapport »

Når det gjenstod 10 minutter begynte Bryne opphentingen, og Jaakko reduserte på en corner. Rett før kampslutt fikk Bryne nok et hjørnespark og denne gangen var det unggutten Oddgeir Salte som ruvet høyest i luften og styrte ballen i mål.

Dermed ble sluttresultatet 3-3 og Bryne må vel si seg mest fornøyd med resultatet, etter en jevnspilt 1. omgang dominerte FK Haugesund fullstending etter hvilen.