Kom mai du skjønne milde

NULL

5-2 seier over FolloMai er rett rundt hjørnet og Bryne bøtter innpå med massevis av mål og flott angrepsfotball!

Bryne fikk en herlig revansj over Follo som ifjor banket oss 4 – 0 på Ski stadion. I år var det vår tur, og vi
stoppet ikke før 5 baller lå bak Hansen i målet til Follo, at vi slipper inn 2 får så være. Nå måtte også Follo spille de siste 45 minutten med kun 10 mann, etter at «Bonni» fikk marsjordrer etter en stygg ettersleng.

Kamprapport »

Kampen startet med at lagene følte litt på hverandre, men så etter 17 minutters spill går Torger Motland, Paul Oyugas erstatter på topp, opp på ett innlegg og header ballen fint over målvakt og i mål! En annen av våre unge lovende spillers fikk også sjansen fra start idag. Magnus hadde valgt og gi Tommy Høiland venstre posisjonen fra start, en kanskje litt uvant plass for en typisk spiss, men Tommy takker for tilliten og etter 31 minutter klarer han å få en tå på ballen, målvaktens klarering havner i stanga. Her er Tommy våken og er først på den og kan enkelt sette inn 2-0 målet til Bryne. Dette er også stillingen frem til pause.

Follo sjokk åpner etter pausen og reduserer på ett flott brassespark. De rundt 400 på tribunen øyner håp om poeng, men Bryne vil det anerledes og etter litt kjemping på midten er det Bryne som igjen river til seg initativet i kampen. Dette belønnes med mål av Allan Borgvardt. Tommy blir så byttet ut med Bjørn Ingvar Kydland, som bare trenger 120 sekunder på å lage måååål. Follo tar avspark, Bryne vinner ballen og fosser i angrep Motland sender avgårde ett skudd, som målvakten må gi retur på, hvorpå Allan lukter returen og setter den i mål. Kampen er punktert, med kun 15 minutter igjen.

At Follo får ett straffe og reduserer til 2-5 gjør ikke noe, Bryne har vist flotte kombinasjoner og flott spill som resulterer i mål!

Både Allan Borgvardt og Paul Oyuga har nå 3 mål hver, Bjørn Ingvar Kydland følger rett bak med 2. Når vi ser lenger ned på listen over målscorere så kan vi ta med at de to andre spissene også har fått hvert sitt mål så langt. Dette lover bra for framtiden 🙂

Til helgen kommer Manglerud/Star på besøk, ett nyopprykket lag som står med 1 fattig poeng etter fire kamper. Mitt tips er at de står med det ene poenget også etter 5 runder, og enda flere baklengs 😉 Møt opp på stadion, det lukter ny kamp med masse mål og flott angrepsfotball, dette liker vi!