Lederens røst

Hei alle B-Gjengere og andre Bryne FK supportere.
Første runde i årets OBOSliga er ferdigspilt. Bryne spilte en meget god bortekamp mot Hødd og hadde fortjent 3 poeng med seg hjem igjen. Men fotball handler om å få ballen i mål, det klarte vi dessverre bare en gang på søndag, men det som ble vist mot Hødd gir meg grunn til optimisme.

Laget kjempet som helter gjennom hele kampen. Har vi samme innsats og vinnervilje fremover som mot Hødd blir det mye poeng fremover. Torstein Mjønner og Patrick Byskata har allerede vist seg som solide forsterkninger. Sammen med Wemberg, Holmvik og Skartun har vi en bra sentrallinje. Døballfoten til Byskata kommer vi til å få mye glede av gjennom sesongen.

Skal ikke på noe som helst vis ta av etter en god kamp, men det var betryggende å se at vi var et bedre lag en Hødd i 60 – 70 minutt.

Søndag tar vi i mot Ullensaker Kisa i det som blir første hjemmekamp i år og på selveste 90 årsdagen til Bryne Fotball klubb. Her bør det kommer over 2000 tilskuere og alt ligger til rette for en flott feiring.
Vi har et bra tifo show som vi ønsker å gjennomføre så håper alle er hjelpsomme når vi spør.
Krazy åpner kl 16.00 for de som ønsker seg en tur innom der før kampen. I tillegg har Bryne FK et bra opplegg på stadion hele søndagen.

Vi (B-Gjengen) kommer i år som i fjor til å ha fast plass på store stå under B-Gjengen banneret. Vi er til tider enormt gode på tribunen, men har som alle andre også forbedringspotensialet. En ting vi har snakket litt om gjennom vinteren er hvordan vi skal oppføre oss på tribunen, det har blitt vel mye «pisssnakk» og skriking på dommere, motstanderlag osv. Det er selvfølgelig lov å være uenig med dommeren, men tenk dere om hva dere skriker. Vi kommer til å ha litt fokus på dette i år og vi ønsker ikke at andre supportere skal bli «flaue« av å stå på siden av oss.
Vi er Bryne supporterklubb og det er Bryne FK vi skal støtte.

Håper vi ses under B-Gjengen banneret på søndag!

Ett liv, en klubb
Morten Seland

Annonse

Kvalitet og presisjon

Sørvest Betongsaging

Er du opptatt av kvalitet og presisjon, så er vi ganske enkelt de rette. Vi utfører jobben raskt, rimelig og til avtalt tid. Gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark gjør at vi raskt kan bistå deg i både store og små oppdrag innen bl.a. riving, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar