Lederens røst

Vi skriver i dag den 9. februar, oppkjøringen til sesongen er i gang, treningskamper er i gang og vi supportere begynner å kjenne følelsen som vi alle elsker – vi skal snart på stadion igjen!

Jeg og resten av styre jobber nå i disse dager med å få på plass medlemskort til våre trofaste. Vi ønsker å få til noen mer ”proffe” kort, med navn, medlemsnummer og diverse informasjon på kortet, ikke bare påskrevet med tusj.

Det er ingen hemmelighet at vi kommer til å satse på å få inn flere medlemmer i år. Jeg håper å doble antallet B-Gjengere, og det mener jeg helt dønn seriøst er ingen problem. Det er ikke på grunn av at jeg mener jeg er verdensmester i og ”drive” denne klubben eller at B-Gjengen er det beste i verden, men rett og slett fordi jeg vet at det er mer enn ca 230 stk der ute som elsker klubben vår! B-Gjengen er og skal være en supporterklubb for alle de som elsker Bryne Fotballklubb. Det betyr ingenting for oss hvor folk er under kamp, du kan sitte, stå på store stå, eller stå med oss under taket. Vi vil bare samle alle som bryr seg om klubben i en gjeng – B-Gjengen.

Vi kommer til å prøve å få til mer sosial samvær for alle medlemmer. Det betyr ikke nødvendigvis fester men også ting som ikke inneholder alkohol. Vi ønsker ikke å fremstå som en gjeng med ”alkiser”. Familiedag for alle med kone og unger er noe jeg skal jobbe hardt for å få til i første omgang.

Noe jeg også ønsker å få sagt når jeg er inne på selve supporterklubben er at vi er en supporterklubb. Viss vi ser på det første delen av ordet, så ønsker jeg å oversette det enkelt og greit til å støtte. Det er noe jeg vil få frem, spesielt nå. Alle har rett til sin mening, og jeg håper ingen er redd for å si sin mening, men det er nå, når vi er i denne situasjonen som klubben er i nå at vi må støtte de – uansett!

For noen kommer dette lett, for noen griper irritasjonen inn fort. Jeg syns også at dette er lite kjekt, ingenting hadde vært kjekkere en å hatt 10 millioner å kunne handle spillere for. Slik er det ikke. Vi må se realiteten i øynene å innse at i år blir også et sliteår.

Vi skal være der, vi skal synge, og vi skal stå som ett fjell bak laget. De skal merke det, ja visst skal de merke det! ”Me jer allre opp, for me sga ud å sloss!”. Aldri før har de ordene betydd mer.

Jeg ønsker å avslutte min første ”lederens røst” med noen ord som hvertfall jeg får klump i halsen av.

Der hjertet er.

Kanskje andre gater er breiere en disse smale gatene du vokste opp i. Likevel vet du, kjenner du, det er her du har hjertet ditt. Kanskje andre lag har tøffere drakter, og trenere som brøler mer. Du jubler her, du nebber her – det er her du har laget ditt. Kanskje flomlysa skinner sterkere på andre stadioner, kanskje synger fansen høyere, og spillerne kjører finere biler, men du hører hjemme her. Taper og vinner her, det er her du har hjemmebanen din. Kanskje graset er grønnere på andre baner, og hva så om det er det? Alt du vet, dette er hjemme, det er her du har hjertet ditt!

Av Frode Grytten

Ett liv, èn klubb

medlemskap 2020

Vil du være med på laget?

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar