Lederens røst

Samling Bryne FK

Vi har spilt en tredje del av sesongen og det er på tide å oppsummere litt. Bryne ligger på 11.plass på tabellen med 12.poeng, i fjor lå vi på 13.plass med 8 poeng etter 10 runder. Så ja det er faktisk en liten forbedring. Registrer mye negativt snakk om Bryne for tiden og spesielt med tanke på antall baklengsmål. Det er lov å være skuffet, det er jeg selv også.

Men de fleste lag har en dårlig periode i løpet av en lang sesong. Vi startet meget bra men har hvert igjennom en veldig tøff periode i et hardt kamp program. (og ja, det har alle andre lagene også)

Sandnes Ulf gikk på sitt første tap nå i pinse helgen og ligger på 5.plass, mens Bryne har 1 seier på de siste 8 kampene og likevel er vi bare 3 (!) poeng bak 6. og 5. plassen. Spillerne og Gaute Larsen vet veldig godt selv at det de har prestert i det siste ikke holder mål og er nok minst like skuffet over seg selv som vi er.

Vi har et ungt lag og en tynn tropp som vil svinge litt i prestasjonene. Vi har stått på tribunen og bannet og klaget i flere år nå og sagt – Få heller innpå en lokal unggutt. Nå har vi et lass av lokale unggutter og det blir ikke lettere for de når de gjør et innhopp og tabber seg litt ut og hele stadion raser og trekker hjemover.

Bryne har en målsetting om å ta én kamp om gangen, og bli litt bedre enn i fjor og slippe inn mindre baklengs. Vi er forran på poengfangsten, men ja baklengsmålene kommer fortsatt, men det er leeenge igjen av sesongen. Kanskje kommer det en spiller og 2 inn i sommer også?

Jeg håper og tror vi reiser oss allerede i helgen og får en god periode nå frem mot sommerferien. Husk det er kun 3.poeng opp til Ulf, vinner vi på søndag er vi med igjen for fullt.

Nå er det lokal oppgjør og tidligere kamper og tabell situasjon betyr ingenting, det er bare å gå i krigen og få 1 mål mer en Ulf så er det meste glemt igjen. Det samme må vi få til på tribunen! Vi er supportere for Bryne fotball klubb folkens, det er på tide å vise oss fra vår beste side. Glem Jerv, Sogndal og Hødd kampen og møt opp med god innstilling, så skal vi vise alle hvem B-Gjengen er!

Ett liv, enn klubb – Bryne FK.
Morten Seland

Annonse

husk tannpuss!

Tannlegene

Vår praksis er en allmenpraksis der de aller fleste typer behandling blir utført. Dette omfatter fyllingsterapi, krone, bro og protesebehandling. Vi utfører også implantatbehandling.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar