Lederens røst

Det er triste fotball dager for tiden. I alle fall for oss som er glad i Bryne fotball klubb.
Vi ligger desidert sist, sliter med å score mål, slipper inn alt for lette mål og lite fungerer som det skal.
Tanker som «off, heimakamp på sundag, æg æ vel nødde for å gå å sjå» har vell de aller fleste tenkt noen ganger allerede. Det er tungt, og det skal det være når vi ligger der vi ligger.

Jeg skriver vi, fordi jeg føler meg som en del av laget. Forskjellen på vi supportere som føler oss som en del av laget og spillerne som vi heier på er stor. Vi er trofaste mot laget, stiller alltid opp, og kommer alltid tilbake. Å se spillere som Vevatne velge lyseblått framfor det laget som hadde tro på han, som ga han tillit og bygget han opp til å bli solgt til Brann viser hvor lite klubbfølelse enkelte spillere har. Ja, jeg synes du skyldte oss såpass Viljar at du godt kunne kommet tilbake ut året og blitt med på «prosjekt overleve»

Men i den situasjonen vi er i nå må vi ha spillere som vil være her, vi må ha spillere som elsker klubben og føler seg stolte når de tar på drakten før kamp. Det bør også laguttaket fremover vise, hvem vil dette mest? Hvem har en fremtid i Bryne? Enten vi overlever eller rykker ned.

Neste kamp er Lode spilleklar igjen, en spiller som helt sikker er veldig klar for kamp. Lokal og jeg tror Marius har litt hjerte for Bryne også. Ettersom vi har sluppet inn mål i 8 kamper på rad bør Marius gå rett inn på laget.

Så hva kan vi supportere gjøre for å lage høsten best mulig?
Ordet supporter kommer fra det engelske ordet support som betyr «å støtte»
Laget kommer alltid først og vi som supportere skal alltid støtte laget.
Nå har vi en mulighet til å vise hele fotball Norge at på Bryne er vi gode supportere.
Kom på kamp, syng, lag liv og bidra med det DU kan. Enten du har troen eller ikke. Tenk om bortelagene som kommer til Bryne i høst kunne reist fra stadion og tenkt, helsikken for et liv der va på Bryne, he det klikka heilt for de?

Det er mitt håp for høsten så får resultatene bli som de blir.
Æg æ klar for holda bluss på sundag, æg æ klar for å arrangere busstur te bortekamp mot Jerv. Æg håbe du åg æ klar.

Ett liv, en klubb – uansett koss det går!
Morten Seland

Annonse

En podkast om Bryne FK

Store Stå

Store Stå er en podcast om fotballkluben Bryne FK. Podcasten produseres av den uoffisielle supporterklubben B-gjengen. De som drifter og produserer episodene brenner virkelig for Bryne FK, og dekker det meste som rører seg i og rundt klubben.

Spotify Logo

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar