Nå blir B-gjengen en nyhetskilde

Mandag kveld ble Tomas Tuen, Morten Seland og Mads-Ove Kapstad fra styret i B-gjengen enige med supporterne Ole Morten Hobberstad, Ivar Krumshagen og Jørgen Aarbakke om nytt prosjekt for og øke interessen til klubben.

Prosjektet blir å følge Bryne FK tettere en noen gang før. Supporterklubbens hjemmeside skal fungere som en side for ferske nyheter og intevjuer fra trenere, spillere og alle andre i og rundt Bryne FK.

Man har de siste årene sett en sterk nedgang i mediene når det gjelder nyheter rundt klubben vår, nå er vi en gjeng som tar tak i dette for og få klubben ut og opp igjen, vi skal gjøre det vi kan for å få interessen til og blusse opp igjen.

Det vil bli ukentlige nyheter i form av artikler, lyd-intervju og kamprelaterte artikler. Supporterklubben skal også bli sterkere på sosiale medier for og vise folk der ute mer av det som rører seg i klubben og hvordan det er i den daglige hverdagen hos Bryne.

Vi vil har ett grunnprinsipp om en ukentlig artikkel samt før og etter kamp reportasjer. Prosjektet vil ha fokus på herrelaget og damelaget.

Prosjektet har start i uke 10, så her er det bare å følge med.»

Annonse

husk tannpuss!

Tannlegene

Vår praksis er en allmenpraksis der de aller fleste typer behandling blir utført. Dette omfatter fyllingsterapi, krone, bro og protesebehandling. Vi utfører også implantatbehandling.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar