Ny hovedsponsor!

Da har vi den store gleden av å fortelle dere alle at vi har fått hovedsponsor i B-Gjengen mine damer og herrer! Sørvest Betongsaging ga alle Bryne supportere en flott førjulsgave når de signerte seg opp som hovedsponsor i Bryne FK.

Da har vi den store gleden av å fortelle dere alle at vi har fått hovedsponsor i B-Gjengen mine damer og herrer! Sørvest Betongsaging ga alle Bryne supportere en flott førjulsgave når de signerte seg opp som hovedsponsor i Bryne FK. Drøyt 2 uker senere slår Dag Inge Slettebø i Sørvest Betongsaging på stortrommen og går inn som hovedsponsor i B-Gjengen også! Dette er bare helt suverent.

Sørvest Betongsaging har vært fast sponsor til B-Gjengen siden 2008 og det er nå ekstra gledelig at de velger å gå inn i Bryne FK OG B-Gjengen.

Vi setter utrolig stor pris på så god støtte, og dette hjelper oss veldig mye på gi best mulig støtte til Bryne FK både på hjemmebane og bortebane.

Tusen takk Sørvest Betongsaging!

Annonse

Kvalitet og presisjon

Sørvest Betongsaging

Er du opptatt av kvalitet og presisjon, så er vi ganske enkelt de rette. Vi utfører jobben raskt, rimelig og til avtalt tid. Gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark gjør at vi raskt kan bistå deg i både store og små oppdrag innen bl.a. riving, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar