Oversikt over nye spillere

Her er det en oversikt på de spillerene Bryne har hentet:

Marius Andersen:
Marius Andersen signerte for Bryne FK etter å ha spilt i EIK. Midtstopperen har tidligere spilt for Eiger, Fløy, og Arendal. På Sørlandet ble det en sesong i OBOS-ligaen på 28-åringen.

Herman Rugland:
17-åringen med 20 seriekamper for Bryne 2 i 3.divisjon har signert en proffkontrakt med Bryne FK. Midtbanespilleren har skrevet under på kontrakt som strekker seg til 2021.

Kristoffer Hay:
21-åringen begynte sin proff-karriere i Hønefoss, i 2018 ble han hentet til Vålerenga men fikk ikke ett eneste a-lags minutt. Midtstopperen ble lånt ut til Tromsdalen og fikk 22 kamper og scoret 1 mål. Veien videre gikk til tangotrøyene i Aalesund, her fikk Hay tre kamper før han på ny satte seg på flyet til Nord-Norge og nytt utlån på TUIL Arena. Nå skal Hay prøve og hjelpe Bryne tilbake til OBOS-ligaen.

Vegard Aasen:
Midtbanespilleren har vekslet med å spille for FK Vidar og Sandnes ULF. Nå skal 22-åringen spille for Bryne. Aasen scoret fem seriemål for Vidar ifjor som tilslutt rykket ned fra PostNord-ligaen. Av første divisjons erfaring har Aasen 23 kamper for Sandnes Ulf.

Luc Jeggo:
Østerrikeren Luc Jeggo signere for Bryne etter opphold i Hødd. Oppholdet på Høddvoll ble ett langt skademareritt for 25-åringen. Før turen til Ulsteinvik var midtbanespilleren i Florø der ting gikk langt bedre. I Florø fikk Jeggo være med på opprykket til OBOS-ligaen og på nest øverste nivå fikk han 45 kamper.

Olivier Rotihaug:
Den 22-årige forsvarsspilleren begynte sin karriere i Eid. Talentet ble hentet til Branns akademi der han fikk mange kamper for JR-laget og Brann 2 i 4.divisjon. Rotihaug har mange kamper for Florø i OBOS-ligaen.

Joshua Robson:
Engelskmannen Joshua Robson har også kommet til Jæren. 22-åringen kommer fra Notodden der han fikk 46 OBOS-liga kamper på fordelt på to sesonger. Forsvarsspilleren begynte karrieren sin i Sunderland.

Henning Romslo:
Midtbanespilleren som vender tilbake til Bryne har som kjent spilt mer eller mindre fast på EIK i PostNord-ligaen. EIK har de to siste sesongene vært med i toppen av 2.divisjon. Romslo fikk i sitt forrige opphold i Bryne 39 kamper i 1.divisjon som den gang het Adecco-ligaen.

Annonse

Pride in every move

100% Aarbakke

For 100 år siden startet Aarbakke hestesko produksjon i Bryne, Norge. I dag er Aarbakke blant verdens ledende avanserte mekaniske selskaper, kjent for å tenke ut av boksen, ha sterke bånd til lokalsamfunnet og ha et attraktivt arbeidsmiljø

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar