PROTEST

Første heimakamp i Obosligaen 2022 mandag 11.04.22 blir spilt uten B-Gjengen på tribunen. Bakgrunnen for dette er klubbens naivitet rettet mot TV-rettighetene og serieoppsettet som er lagt til mandag. At Bryne FK sammen med resten av obosklubbene (les 10 klubber) som ønsker å spille kampene i helgen ikke tør å stå opp mot rettighetshaver er for oss helt ufattelig. Bryne FK er i dag 1 av 32 klubber som eier Norsk Toppfotball som igjen sammen med Norges Fotballforbund selger tv-rettigheten. At 10 av 16 lag i Obos ønsker å spille i helgen, samtidig ender opp med å ha fast kampdag mandag henger ikke på greip.

Fotballen er ingenting uten oss supportere. Når klubbene velger tv-penger foran sine egne supportere, fortjener de oss ikke på tribunen. Under nevnt kamp ønsker vi å vise vår støtte til spillerne som ikke har noe med tv-rettigheten å gjøre og vise at vi står bak dem uansett hva. Dette ønsker vi å gjøre ved å møte opp til oppvarming og synge fra 17:30 til de går i garderoben. Når laget går i garderoben pakker vi sammen og forlater StoreStå, noen drar på puben andre drar hjem for å gjøre pliktene i en travel familiehverdag mens noen finner seg en plass på stadionområdet for å overvære kampen.

For de som vil være med å vise sin misnøye til mandagskamper er velkomne til tifodugnad på stadion fredag 08.04 fra 16:00 og utover kvelden.

Dette er en samlet beslutning tatt av styret i B-Gjengen. v/Tomas Tuen

Heia Bryne!

Annonse

Alfa safe utleie

Vi har det
du trenger

Alfa Safe er Jærens største utleievirksomhet. Vi er totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, offentlig sektor og til private.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar