Referat fra tifo helgen

Fredag 24. til søndag 26. februar hadde vi TIFO helg på Bryne. Her fikk vi malt mange nye bannere og lagt klar show til sesongen. Her kan du lese litt mer om hvordan helgen var og se litt bilder.

Fredag kl 12.00 møttes Tomas Tuen, Mads Ove Kapstad og Morten Seland opp på Bryne stadion klare til å gå i gang med det vi kaller tifo helg.

Vi har laget en tradisjon på at vi foran vær sesong tar en helg og maler alt det vi klarer av nye bannere til feltet og show som vi tenker å ha i løpet av sesongen.

Vi er så heldige at vi får låne gymsalen på Bryne skule, her er det godt og varmt og god plass til å arbeide på. Tusen takk til Klaus Beschel her.

Fredagen startet med kjøretur til IKEA for å handle inn tøy til bannere. Hele fredagen gikk med på å tegne opp bannere og klargjøre for maling til lørdagen.
Her må vi også slenge inn en takk til Ole Morten Hobberstad som tok turen innom og hjalp oss både med tegning og kreative ide`er.
00.30 tok vi kvelden etter en lang dag.

Lørdag kl 10 var vi klar igjen og gikk på med godt mot. Ivar Krumshagen stilte sporty opp her og bidro til at malingen gjekk som smurt. Med ski VM på telefonen og Lothepus på popannlegget ble vi ferdige mye tidligere enn forventet. En helg helt uten problemer kunne vi selvfølgelig glemme. Sent på kvelden når vi bare hadde en banner igjen som vi skal bruke første seriekamp kom selvfølgelig problemene på rekke og rad, uten at vi skal si for mye om det.
Heldigvis er vi noen løsningsorienterte karer og vi fikk ting på plass etter vært. Resultatet får dere se på stadion i første seriekamp.

Søndagen gikk til rydding og pakke alt sammen igjen. Alt i alt ble det 25 timer jobbing og en god helg hvor vi har fått gjort veldig mye.
En takk også til Edith som serverte nydelige lapper og kaffe på klubbhuset og mor til Tuen for lån av symaskin 🙂

Her er noen bilder fra helgen. Vi legger ikke ut bilder av alle bannerne og showene vi har laget, det får dere se på stadion!

 

 

Annonse

En podkast om Bryne FK

Store Stå

Store Stå er en podcast om fotballkluben Bryne FK. Podcasten produseres av den uoffisielle supporterklubben B-gjengen. De som drifter og produserer episodene brenner virkelig for Bryne FK, og dekker det meste som rører seg i og rundt klubben.

Spotify Logo

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar