Sandnes Ulf

Sandnes Ulf logo

Sandnes Ulf endte sist i Tippeligaen i 2014 med 22 poeng. De vant bare 4 kamper hele sesongen. Som kjent måtte Asle Andersen gå fra trenerjobben og inn kom Tom Nordlie.

Når dette ikke gikk, ble Nordlie en dyr mann å ha i OBOSligaen. Tidligere EIK trener Bengt Sæternes er mannen som skal styre laget fra Sandnes i år.

Laget har ikke gjort store forandringer i stallen etter nedrykket. Henrik Furubotn har gått til Bodø/Glimt mens Fredrik Midtsjø har vendt tilbake til Rosenborg etter låneavtalen gikk ut.

Sæternes har tatt med seg en spiller fra EIK, nemlig Nicolai Geertsen som er midtstopper. Han har også hentet vingen Tonny Brochmann fra Sogndal, Paul Torres fra Landskrona og Pontus Engblom fra Haugesund.

Den største usikkerheten i Sandnes Ulf er angrepet. Laget har kanskje divisjonens beste keeper, ett solid forsvar og en grei midtbane.

Marius Helle har ikke prestert siden han kom tilbake til Bryne etter ett meget kort opphold i Stabæk. Hverken Eriksen eller Langås har fått det til etter ankomsten. Spørsmålet er om Engblom er nøkkelen for Ulf i årets sesong.

– Paul er en spennende teknisk og hurtig spiller med stor arbeidskapasitet. Han kan både spille i en indreløperrolle, og i en defensiv midtbanerolle. Han vil passe godt inn i klubben med sin vinnervilje og gode holdninger. Han spilte 29 av Landskronas 30 seriekamper i fjor, og gjorde fire mål. Torres er oppfostret i akademiet til MLS-klubben DC United. – Paul vil sørge for god dekning på midtbanen, og ikke minst tøff konkurranse på vår midtbane.
sier Espedal om Torres til sandnesulf.no.

Trener Sæternes er vi også usikker på om holder nivået. Samt engasjementet i byen er lav i likhet med den lokale profilen til klubben. Sandnes stiller med hele 5 lokale spillere i sin stall.

Vi tror Ulf går en tøffere sesong i møte en hva de tror selv. 8. plass skal klubben være godt fornøyd med.

Sandnes Ulf
Stiftet: 2004
Stadion: Sandnes Stadion
Drakt: Lyseblå/hvit
Supporterklubb: Gaukereiret
Meritter:
Plassering 2014: 16. plass i Tippeligaen
Hovedtrener: Bengt Sæternes
Treningskamper 2015: Flekkerøy – Ulf 2-4
Ulf – Vard 0-0
Ulf – Egersund 3-0
Ulf – Fredrikstad 1-0
Ulf – Vidar 3-2
Viking – Ulf 1-0
Spillerstall 2015:
Keepere Hannes Halldorsson
Sean McDermott
Forsvar Vegard Aanestad
Trond Erik Bertelsen
Derek Decamps
Nicolai Geertsen
Emil Johansson
Vegard Skjørestad
Kenneth Sola
Midtbane Tonny Brochmann
Malaury Martin
Anel Raskaj
Niklas Sandberg
Aksel Berget Skjølsvik
Paul Torres
Erik Tønne
Angrep Pontus Engblom
Kent Håvard Eriksen
Marius Helle
Ole Kristian Langås
Nye spillere: Paul Torres (Landskrona)
Tonny Brochmann (Sogndal)
Nicolai Geertsen (Egersund)
Pontus Engblom (Haugesund)
Spillere i avgang: Fredrik Midtsjø (Rosenborg)
Henrik Furubotn (Bodø/Glimt)
Annonse

husk tannpuss!

Tannlegene

Vår praksis er en allmenpraksis der de aller fleste typer behandling blir utført. Dette omfatter fyllingsterapi, krone, bro og protesebehandling. Vi utfører også implantatbehandling.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar