Snakk om å være lang sur

NULL

På mandag datt den mailen inn på epost@b-gjengen.com

Vi synes litt synd på den som har skrevet dette. Tenk gå så lenge sur, når en vet at de til slutt vant kampen.

Har en følelse av at han kan vær bergenser.

La oss ta han med inn i kvelds bønnen og be om at sjela hans får fred en gang for alle.

«God dag B-gjengen.

I søndagens kamp mellom Roma og Messina skåret Daniele De Rossi med hånden. Heldigvis var mannen stor nok til å innrømme hendelsen. Flott. Slik skal det være! (Dommer, det var ikke mål)

Tenk om Paul Oyuga kunne gjort det samme da han gav Bryne ledelsen 2-0 på Stadda i NM-kvartfinalen 2004. For sjelden har man vel sett en mer soleklar hands. Men neida. Det skjedde ikke. I stedet hylles Paul fremdeles for juksemålet sitt. På Brynes offisielle hjemmeside finnes følgende sitat: ” Det virker som om dommerne i 1.divisjon vifter med det gule kortet bare han går inn i en duell, for Paul er ingen ”stygg” spiller. I cupkampene fikk han også vist seg fram, og med de to scoringene i den TV-sendte kvartfinalen mot Brann i Bergen fikk virkelig Fotball-Norge se hvilken kvalitetsspiss Bryne har skaffet seg.”

Dette er pinlig lesning. Skjerpings Bryne. 1-0 skåringen til Paul var riktignok fin-fin. Verdig en kvalitetsspiss. Men 2-0 målet? Alvorlig talt. Pinlig lesning. Særdeles pinlig.

Arsene»

Annonse

Pride in every move

100% Aarbakke

For 100 år siden startet Aarbakke hestesko produksjon i Bryne, Norge. I dag er Aarbakke blant verdens ledende avanserte mekaniske selskaper, kjent for å tenke ut av boksen, ha sterke bånd til lokalsamfunnet og ha et attraktivt arbeidsmiljø

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar