Vi skal komme sterkere tilbake.

Damelaget reiste lørdag til Klepp for å spille en treningskamp mot Klepp akademi.
Det ble en kamp der lite stemte for Brynedamene.

Det var lenge veldig usikker rundt om Bryne hadde keeper tilgjengelig til dagens kamp. Iselin pådro seg en liten skade under treningen på torsdag og Mari Vatne måtte melde forfall grunnet sykdom.
Iselin Rusdal klarte heldigvis å stille til kamp og sto en bra kamp i mål og hadde flere gode redninger.
Klepp var klart best og satte inn 1-0 allerede etter 5 minutter, før de la på til 2-0 etter 20 minutter som også ble slutt resultatet.
Det bør også nevnes at Bryne manglet 5 viktige spillere til dagens kamp.
Marthe Christine Johannesen forteller at laget slet med å få til eget spill.

Vi var upresise i pasningene, vant ikke duellene og lot Klepp til tider komme lett igjennom.  Vi fikk ikke til spillet som vi liker å spille.

Det var til tiden svært rufsete vær på klepp stadion som preget kampen, men Marthe vil ikke skylde på det.

Vi skaper noen sjanser og en del nestensjanser. Heldigvis er treningskamper til for å øve og for å bygge opp fysikk til sesongen starter.  Jentene legger ned mange kilometer, noe som vil komme godt med når vi kommer sterkere tilbake.