Viktig info til alle medlemmer

NULL

Vi i Styret jobber alltid med å finne måter vi kan gjøre supporterklubben vår enda bedre på.

Det skal være gøy å være medlem i B-Gjengen, både for store og små!

Dette avhenger i like stor grad av dere medlemmer og at dere kjenner til hvordan vi som supporterklubb vil fremstå, både på
hjemmekamper og på bortekamper. Videre følger noen punkter som vi vennligst ber dere lese nøye og ta på alvor, slik at vi i enda større grad kan fremstå som en respektabel supporterklubb.

  • Piping o.l. på egne spillere er uakseptabelt
  • Utrykket «dommerjævel» hører ikke til i vårt ordforråd, samme hvor uenige vi er med dommeren! Piping er heilt greit seff 🙂
  • Alt som kan tolkes som rasistisk er totalt uakseptabelt
  • Prøve å holde oss til de lagene som spiller. Dvs. at synging om at Viking er et møkkalag ikke hører med i en kamp mot Hønefoss, Follo eller hvem det nå måtte være.
  • Være gode representanter for B-gjengen og Bryne når vi reiser på borteturer.
  • Gå foran med gode eksempler for juniormedlemmene våre og oppføre oss slik at foreldre føler det er trygt å sende ungene sine på tur med oss.
  • Ellers er det ønskelig at alle er med og bidrar til et godt miljø på store-stå!

Avslutningsvis vil vi få ønske nye og gamle medlemmer velkomne til atter en spennende sesong i Adecco-ligaen. Sammen skal vi gjøre vårt beste, og bidra på vår måte, til at Bryne forhåpentligvis tar steget opp i Tippeligaen!

Turer

Vår første tur i år går til Ski og Follo 30.04.06. Og pris for og bli med er 600 kr.

Ellers så har vi godbiter som FK Haugesund, Strømsgodset og Løv-Ham.
For flere turer følg med i ”Den 13ènde spælar” eller på www.b-gjengen.com

Møllehagen

I år som i fjor vil B-Gjengen og andre supportere være på Møllehagen før alle hjemmekamper. Møllehagen åpner 3 timer før kampstart og alle er hjertelig velkomne til en god fotballdrøs. Møllehagen viser også det meste av fotball.
Ta med venner og kjente og still opp!!

Tifo

B-Gjengen forsetter å satse på tifo og har opprettet gruppa TifoKaos. Denne gruppa trenger hele tiden hjelp til forskjellige ting i forbindelser med kamp o.l. Til den som må ønske å hjelpe til er det bare og kontakte Per Kristian på e-post eller tlf: 922 06 598.
TifoKaos har også veldig bra sponsorpakker som kan selges til bedrifter som ønsker og bli med og bidra til et bra kamparrangement.

Kjøp av sesongkort

Alle som har betalt medlems kontigenten i B-Gjengen kan få kjøpt sesongkort på Store Stå for kr. 900 ,- og 450 ,- for juniorer (kan betales med kort).

Ta med ditt medlemskort (eller kvittering) i B-Gjengen samt et passfoto av nyere dato når du skal kjøpe kortet! Kort kan kjøpes mand – fredag kl. 09.00 – kl. 16.00 på klubbhuset til Bryne FK.

Supporterutstyr

Alt av supporterutstyr har vi overlatt til Bryne FK. Vi åpnet Bryne Shopen for Bryne FK i 2005 som holder til under sittetribunen. Dette gikk over all forventning, og solgte for pluss 60.000 kr. Med dette bidraget økte vi inntektene til Bryne FK betraktelig i salg av supporterutstyr. Til tross for dette overlater vi i år Bryne Shopen til Bryne FK så vi kan konsentrere oss mer om egne oppgaver til det beste for våre medlemmer.
Supporterutstyr kan imidlertid også fåes kjøpt på klubbhuset og på Intersport M44.

Annonse

Pride in every move

100% Aarbakke

For 100 år siden startet Aarbakke hestesko produksjon i Bryne, Norge. I dag er Aarbakke blant verdens ledende avanserte mekaniske selskaper, kjent for å tenke ut av boksen, ha sterke bånd til lokalsamfunnet og ha et attraktivt arbeidsmiljø

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar