Nyhetsarkivet

Søk i eldre nyheter

Hønefoss

Hønefoss

Hønefoss er en gammel storhet som vi har spilt mot mange ganger tidligere. De var i Tippeligaen i 2013 sesongen men rykket ned dette året.

Les mer »
Byåsen

Byåsen

Byåsen er et lag som det er lenge siden vi har spilt kamper mot. Vi må helt tilbake til sent på 90 tallet. Byåsen var oppe i 1.divisjon helt til 2001.

Les mer »
Bli med på tur!
Turer

Tur til Fana

Årets første bortekamp går mot Fana i Bergen. Kampen spilles lørdag 22. april kl 15.00. Perfekt tidspunkt der altså. Vi setter selvfølgelig opp tur og du kan allerede nå melde deg på.

Les mer »
Medlemsmøte

Medlemsmøte

Da har vi gleden av å invitere inn til et nytt medlemsmøte på klubbuset til Bryne.
Tanken er å samles for å få siste nytt om a-laget og klubben før seriestart.

Les mer »
Aleksander Midtsian

Bli bedre kjent med Aleksander Midtsian

Aleksander Midtsian neste mann ut i bli bedre kjent spalten vår. Lexi som han kalles er inne i sitt tiende år i Bryne FK og har en lang og fin karriere. 2009 ble hans store år i Bryne, her ble han kåret til årets spiller av B-Gjengen.

Les mer »
Naprapatlandslaget

Bli bedre kjent med Ole Martin Tunheim

Tidligere Bryne spiller Ole Martin Tunheim er tilbake i Bryne FK i en ny rolle. Vi har tatt en prat med han for å bli bedre kjent og lære litt mer om naprapatlandslaget.

Les mer »
Aram Khalili

Bli bedre kjent med Aram Khalili

I dette innlegget kan du bli bedre kjent med Aram Khalili, hva tenker Aram om året som kommer og hva er egentlig favorittlaget til Khalili? Les mer så får du svaret.

Les mer »
Stian Rosseland

Bli bedre kjent med Stian Rosseland

Stian Rosseland er for mange ny på klubbhuset. Han er keepertrener og startet i klubben i juni i fjor. Vi har tatt en prat med Stian for å bli litt bedre kjent.

Les mer »
Tifo

Referat fra tifo helgen

Fredag 24. til søndag 26. februar hadde vi TIFO helg på Bryne. Her fikk vi malt mange nye bannere og lagt klar show til sesongen. Her kan du lese litt mer om hvordan helgen var og se litt bilder.

Les mer »
Bli bedre kjent

Bli bedre kjent med Edith

Vi fortsetter med flere bli kjent intervju. De aller fleste kjenner godt Edith og det høres kanskje rart ut og bli bedre kjent med ei som har jobbet i klubben i 20 år, men vi håper likevel du blir litt bedre kjent med Edith Håland Sele.

Les mer »
Bursdag

Hipp Hipp Hurra!

I dag 21.februar har alle B-Gjengenere god grunn til å unne seg noe godt. Bryne Supporterklubb fyller i dag hele 25 år.
Dette er vi veldig stolte av, og vi er faktisk en av de eldste supporterklubbene i landet.

Les mer »
Sesongkort

Sesongkort 2017

Vi har fått litt spørsmål rundt sesongkort gjennom B-Gjengen for i år. Reglene er de samme som alltid med at du som medlem i B-Gjengen

Les mer »
Tifo

Tifo helg!

Hei folkens. Lørdag 25.februar kjører vi på med en tifo på Bryne. Vi har fått lånt en gymsal og skal lage mange nye bannere og show til sesongen.

Les mer »
Even Sel

Bli bedre kjent med Even Sel

Vi skal i ukene frem mot seriestart prøve å bli litt bedre kjent med alle i Bryne FK. Vi har nå vært gjennom daglig leder og hovedtrener. Turen er kommet til assistent trener Even Sel.

Les mer »
Arkiv
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn