Nyhetsarkivet

Søk i eldre nyheter

Nest Sotra

Nest Sotra

Med hele 19 av 26 seiere i fjor var det nesten litt utrolig at ikke Nest Sotra rykket opp. Florø var helt suverene og slo

Les mer »
Odd 2

Odd 2

Odd 2 er det eneste to`er laget vi møter i år. Alltid vanskelig å skrive om slike lag da vi ikke vet helt hva som

Les mer »
EIK

Egersund

Egersund blir en av Brynes motstandere i år. Mange har et eller annet forhold eller kjenner godt til EIK. Vi har sett litt nærmere på

Les mer »
Fana

Fana IL

Fana er et ganske nytt lag å møte for mange. Sist gang Bryne hadde kamp mot Fana var i 1996. Klubben ledes av tidligere Bryne

Les mer »
Fram Larvik

Fram Larvik

Fram Larvik blir et nytt bekjentskap for Bryne. I følge den statistikken vi kan finne har Bryne aldri spilt mot Fram Larvik selv om noen

Les mer »
Nardo

Nardo

Nardo er en klubb fra Trondheim. Bryne spilte mot Nardo i serien i 1996, etter det har det blitt lite kamper mellom lagene. Nardo er

Les mer »
Hødd

Hødd

Hødd er et lag vi kjenner veldig godt. De rykket som kjent ned sammen med Bryne og mange trodde Hødd og Bryne ville havne i hver sin pulje.

Les mer »
Hønefoss

Hønefoss

Hønefoss er en gammel storhet som vi har spilt mot mange ganger tidligere. De var i Tippeligaen i 2013 sesongen men rykket ned dette året.

Les mer »
Byåsen

Byåsen

Byåsen er et lag som det er lenge siden vi har spilt kamper mot. Vi må helt tilbake til sent på 90 tallet. Byåsen var oppe i 1.divisjon helt til 2001.

Les mer »
Bli med på tur!
Turer

Tur til Fana

Årets første bortekamp går mot Fana i Bergen. Kampen spilles lørdag 22. april kl 15.00. Perfekt tidspunkt der altså. Vi setter selvfølgelig opp tur og du kan allerede nå melde deg på.

Les mer »
Medlemsmøte

Medlemsmøte

Da har vi gleden av å invitere inn til et nytt medlemsmøte på klubbuset til Bryne.
Tanken er å samles for å få siste nytt om a-laget og klubben før seriestart.

Les mer »
Aleksander Midtsian

Bli bedre kjent med Aleksander Midtsian

Aleksander Midtsian neste mann ut i bli bedre kjent spalten vår. Lexi som han kalles er inne i sitt tiende år i Bryne FK og har en lang og fin karriere. 2009 ble hans store år i Bryne, her ble han kåret til årets spiller av B-Gjengen.

Les mer »
Naprapatlandslaget

Bli bedre kjent med Ole Martin Tunheim

Tidligere Bryne spiller Ole Martin Tunheim er tilbake i Bryne FK i en ny rolle. Vi har tatt en prat med han for å bli bedre kjent og lære litt mer om naprapatlandslaget.

Les mer »
Aram Khalili

Bli bedre kjent med Aram Khalili

I dette innlegget kan du bli bedre kjent med Aram Khalili, hva tenker Aram om året som kommer og hva er egentlig favorittlaget til Khalili? Les mer så får du svaret.

Les mer »
Stian Rosseland

Bli bedre kjent med Stian Rosseland

Stian Rosseland er for mange ny på klubbhuset. Han er keepertrener og startet i klubben i juni i fjor. Vi har tatt en prat med Stian for å bli litt bedre kjent.

Les mer »
Tifo

Referat fra tifo helgen

Fredag 24. til søndag 26. februar hadde vi TIFO helg på Bryne. Her fikk vi malt mange nye bannere og lagt klar show til sesongen. Her kan du lese litt mer om hvordan helgen var og se litt bilder.

Les mer »
Bli bedre kjent

Bli bedre kjent med Edith

Vi fortsetter med flere bli kjent intervju. De aller fleste kjenner godt Edith og det høres kanskje rart ut og bli bedre kjent med ei som har jobbet i klubben i 20 år, men vi håper likevel du blir litt bedre kjent med Edith Håland Sele.

Les mer »
Arkiv
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn