Nyhetsarkivet

Søk i eldre nyheter

Even Sel

Bli bedre kjent med Even Sel

Vi skal i ukene frem mot seriestart prøve å bli litt bedre kjent med alle i Bryne FK. Vi har nå vært gjennom daglig leder og hovedtrener. Turen er kommet til assistent trener Even Sel.

Les mer »
Leder

Lederens røst

Det har skjedd mye i Bryne FK de siste ukene og jeg tenker det er på tide med en såkalt lederens røst.
I løpet av januar har terminlisten blitt klar, spillere har komt inn og mange har forsvunnet. Det har vært en måned med mye frustrasjon men også litt gode nyheter. Bryne har et klart mål om å rykke rett opp igjen i år, og har helt sikker en god plan på hvordan de skal lykkes, men for oss supportere som leser aviser fremstår vi betydelig svekket per dags dato.

Les mer »
Sponsor

Herredsvela Transport blir med videre!

Herredsvela Transport har sakt ja til å støtte oss gjennom nok en ny sesong. Dette blir det 10 ende året på rad vi er så heldige å få med oss Herredsvela Transport i B-Gjengen.

Les mer »
Sponsor

Ny hovedsponsor!

Da har vi den store gleden av å fortelle dere alle at vi har fått hovedsponsor i B-Gjengen mine damer og herrer! Sørvest Betongsaging ga alle Bryne supportere en flott førjulsgave når de signerte seg opp som hovedsponsor i Bryne FK.

Les mer »
Styret

Styret 2017

Årsmøte i B-Gjengen Bryne supporterklubb er ferdig og nytt styre for 2017 er klart.

Les mer »
Julebord

Julebord

Sesongen går mot slutten og det nærmer seg jul. Vi ønsker å invitere dere alle til å bli med oss på julebord fredag 25.november. Vi håper å få til en flott avslutning på året uansett hvilken divisjon vi spiller i neste år.

Les mer »
Turer

Buss til Sandefjord!

Me står på stadion å synge at med æ Bryne FK å me gjer aldri opp!
Det ble 2 poeng for lite mot Hødd, men det er fortsatt mulig å overleve. Vi slo Jerv i Grimstad og vi kan slå Sandefjord på bortebane.

Les mer »

Hvem er årets Bryne-spiller?

I skrivende stunde gjenstår 3 kamper av 2016 sesongen. Vil 90 års jubileet ende med nedrykk? Eller vil den positive trenden vi har sett de siste kampene, gjøre at vi berger plassen nok en gang?

Les mer »
Turbuss, minibussenq
Turer

Blir med på tur!

2. oktober er det bortekamp mot Jerv. Vi setter opp mini-buss til kampen. Påmeldinggjøres til Tomas Tuen:   406 18 579 Avreise fra stadion kl. 9:00

Les mer »
Magnus Retsius Grødem

Grødem til Vålerenga

Da er det bekreftet Magnus Retsius har signert og går til Tippeligalaget Vålerenga. Vi gratulerer Magnus med overgangen og ønsker ham lykke til i ny

Les mer »
Vegar Landro

En hyllest til Landro

Landro 400 kampa fra B-gjengenVimeo.

Les mer »
Leder

Lederens røst

Det er triste fotball dager for tiden. I alle fall for oss som er glad i Bryne fotball klubb. Vi ligger desidert sist, sliter med

Les mer »

Guess who´s back

Guess whos back fra B-gjengenVimeo.

Les mer »
Fantasy Premier League
Fantasy Premier Leauge

Fantasy Premier League

Vi setter også i år opp egen liga på det populære spiller Fantazy Premier League. Sist sesong stakk Morten Seland av med en suveren seier

Les mer »
Arkiv
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn